Skip links

Faglig dyktige håndverkere

Ta kontakt

Om oss

HG-Bygg AS er en sertifisert mesterbedrift med tilholdssted på Nodeland i Agder. Vi er 14 ansatte fordelt på 6-7 godt samkjørte arbeidslag.

Noen av arbeidslagene har spesialisert seg på ombygging og restaurering av gamle boliger og bygårder – andre driver med alt fra oppføring av eneboliger, kontor- og næringslokaler, hytter og tilbygg, samt små reparasjoner og ombygginger. Det er en tett sammensveiset gjeng, som jevnlig samles for å gå gjennom prosjektene vi har gående. Dette gjør oss fleksible i vårt arbeid, ved at de ansatte enkelt kan gå inn og overta andres arbeid dersom noe skulle oppstå.

Vi har også et tett og godt samarbeid med håndverkere i alle typer bransjer. Dette gjør at vi kan utføre totalentrepriser i alt fra ombygging av bad til større og mer kompliserte tiltak.

Vi samarbeider alltid godt med kunden basert på deres ønsker, og kommer med våre råd og anbefalinger. Ut fra dette lager vi en pakke som er helt spesialtilpasset kundens behov.

I dag er rundt 70 % av våre oppdrag næringskunder, mens de resterende inkluderer små og store jobber for privatkunder. Vårt motto er: Ingen oppdrag er for små!

Kort historikk

1992
Oppstart

I november 1992 starter Helge Gausdal opp Byggmester Helge Gausdal som personlig foretak. Han driver selskapet alene og bygger opp sten for sten.

1993
Første lærling

Firmaet tar på seg stadig flere oppdrag fra enkeltpersoner og næringsliv, og behovet for flere medarbeidere melder seg. I 1993 blir den første læregutten ansatt.

1994
Flere ansatte

Fra 1994 og utover øker oppdragsmengden, og det blir det ansatt flere kyndige medarbeidere. Selskapet øker etter hvert til seks ansatte.

1996
Aksjeselskap

Byggmester Helge Gausdal omdøpes til Byggmester Helge Gausdal AS som følge av oppstart som aksjeselskap.

2010
Navneendring

Nye tider krever nytt navn, og selskapet går fra Byggmester Helge Gausdal AS til dagens navn HG-Bygg AS.

2017
Jubileum

Vi markerer 25-årsjubileum siden oppstarten i 1992, og ordrebunken vokser stadig.